fairuz's FotoPage

By: fairuz abdul malek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Apr-2010 16:17 Email | Share | | Bookmark
birthday Along

Belt and wallet, gift from mom
Tie from mom too :)
Beloved mom :)
View all 21 photos...
Lama betul tak update fotopages...yela skarang mane main fotopages kan...facebook je org update hari2..hehe

La ni dok enjoy cuti 3 bulan kat rumah..so ada masa tersangat lebih nak update...kalau kat uia jangan harap la dgn internet yg slow lg..ok malam tadi kami pi makan kat Le Chateau De Puah restaurant kat area Gombak..Fana and Fatin of course tak dpt join...adik pun tak blk rumah this week so Fairuz, mak, Along, Kak Riena and Sofea je celebrate... Bapak ada appointment doktor so tak dpt join..Actually birthday Along was on 13th of April...time tu Along tgh cuti2 Europe dgn family dia that's why celebrate lewat..tak berapa meriah sgt tp ok la sbb ada si kecik Sofea tu kan..hehe..

Restaurant ni famous dgn makanan Uzbekistan dia..tapi makanan melayu and western pun ada Mak dah reserve room for 4 person..kami sampai 8.30pm camtu.. diorang mmg ada bt celebration utk birthday party sekali..kek diorang provide and nyanyikan lagu birthday utk Along makanan takde la sedap gile tapi boleh thn la...harga pun boleh thn hehe..


Thursday, 4-Mar-2010 07:36 Email | Share | | Bookmark
rumahku syurgaku

 
 
 
View all 10 photos...
ni rupa halaman rumah kitaorg yg latest after renovation..sbb nak masuk contest yg DBKL buat, Alhamdulillah dpt tempat no. 3...


Tuesday, 8-Dec-2009 10:13 Email | Share | | Bookmark
safari park

bg mkn roti
pakteh takut tgk singa.hehe
beloved tok =)
View all 8 photos...


Thursday, 3-Dec-2009 19:15 Email | Share | | Bookmark
rumah pakteh

aina khaleeda
miss them =(
aina and aida mcm twin
View all 11 photos...


Thursday, 20-Aug-2009 12:42 Email | Share | | Bookmark
from klia to heathrow airport london

 
 
 
View all 9 photos...
maksu, nanti2 fairuz upload gambar lagi..internet uia slow laaaa


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net